Dispositivi e protocolli supportati

SeeYou Navigator is supports Bluetooth Low Energy communication.

Dispositivi supportati

• XCTracer (all versions)
  • Hyper
  • LeBipBip / UltraBip
  • Syride
  • SkyDrop
  • FreeFlyVario BT
  • tutti gli altri dispositivi, esponendo il servizio standard di emulazione della porta seriale.

Supported protocols

If your device is not listed above, but it is visible in Menu > Devices, you should set up one of the following supported protocols to enable communication with SeeYou Navigator / Oudie N:

Location data:

• $GPGGA
  • $GPRMC

Pressure data:

• $LXWP0
  • XCTRACER
  • LK8EX

Other aircraft data:

• PFLAA
  • PFLAU

Se il tuo dispositivo non è ancora supportato, inviaci una richiesta per un dispositivo particolare su support@naviter.com

Aggiornato il Dicembre 5, 2022